Wij zijn verhuisd!

Het is eindelijk zo ver. Een dag waar wij allemaal lang naar hebben uitgekeken. Een nieuwe thuis voor Logitrans. Een locatie waar wij alles onder één dak kunnen stockeren. Een perfecte uitvalsbasis met uitstekende bereikbaarheid om leveringen te ontvangen en nog belangrijker, onze klanten te bedienen.

Vanaf 4 januari 2021 kan u onze vlag zien wapperen in de industriezone te Drongen. Ons nieuwe adres is moerstraat 58A – 9031 Drongen. U kan ons al vinden op alle relevante GPS-hulpmiddelen zoals Waze en Google Maps.

Onze overige gegevens zoals BTW-nummer en telefoonnummers blijven hetzelfde, dus geen nood, we zijn nog steeds even bereikbaar.

Tot gauw!

Hulp nodig...

Relevante artikels

Man ledigt wit plastieken vat in een groot vat om bier te brouwen
3 min

Tilhulpmiddelen voor het uitkiepen van vaten

Heel veel bedrijven verzetten dagelijks enorme hoeveelheden vaten als grondstoffen voor hun eindproducten. Hoewel er veel genormeerde vaten zijn, is er toch nog een grote diversiteit aan vaten …
Palletkantelaar met pallet van zakken
5 min

Pallets overstapelen: do’s and don’ts

Hout bannen uit productie, een hot item als we spreken over hygiëne. Maar hoe gaan we om met het correct overstapelen van een overload aan inkomende goederen?
rollen handling
5 min

Monteren van rollen op verpakkingsmachines

Bij de aankoop of installatie van een verpakkingsmachine, staan nog veel betrokkenen niet stil bij de gevolgen die het sleuren met rollen met zich meebrengen voor de operatoren.