Logitrans op Kanaal Z

16 oktober 2019. Een grote dag voor Logitrans, het gebeurt namelijk niet elke dag dat wij op TV te zien zijn. 

Samen met Kanaal Z brachten wij een bezoek aan Kaasbrik. De kans bestaat dat u nog nooit van deze naam gehoord hebt, toch is het heel waarschijnlijk dat u de kaas van deze producent reeds op uw bord getoverd kreeg. 

Kaasbrik verwerkt en verpakt namelijk jaarlijks 10 000 ton kaas tot allerlei gemalen kaasproducten. Naast kaas hecht Kaasbrik ook veel waarde aan hun arbeiders. 

Om hun arbeiders bij te staan gingen zij actief op zoek naar oplossingen om hen te ontlasten. In die zoektocht kwamen zij bij ons terecht. Samen staken wij de koppen bijeen om de productieprocessen te analyseren zodat wij de optimale oplossing konden aanbieden. 

Bekijk het resultaat hieronder en lees de volledige case hier.

Hulp nodig...

Relevante artikels

Man ledigt wit plastieken vat in een groot vat om bier te brouwen
3 min

Tilhulpmiddelen voor het uitkiepen van vaten

Heel veel bedrijven verzetten dagelijks enorme hoeveelheden vaten als grondstoffen voor hun eindproducten. Hoewel er veel genormeerde vaten zijn, is er toch nog een grote diversiteit aan vaten …
Palletkantelaar met pallet van zakken
5 min

Pallets overstapelen: do’s and don’ts

Hout bannen uit productie, een hot item als we spreken over hygiëne. Maar hoe gaan we om met het correct overstapelen van een overload aan inkomende goederen?
rollen handling
5 min

Monteren van rollen op verpakkingsmachines

Bij de aankoop of installatie van een verpakkingsmachine, staan nog veel betrokkenen niet stil bij de gevolgen die het sleuren met rollen met zich meebrengen voor de operatoren.